Email zamjenjuje sve ostale promotivne i komunikacijske kanale upravo zbog toga jer zaokuplja najveću pažnju osobe koja ga čita. Odličan je alat direktnog komuniciranja koji u poslovanju može igrati značajnu ulogu te marketing kojim se zainteresirani korisnici upoznavaju s ponudom, posebnom pogodnošću ili jednostavno održavaju odnosi s firmom.

Glavna prednost newsletter oglašavanja je u personalizaciji - poruka je izrađena za toačno određenog korisnika, te ukoliko je ponuda toj osobi zanimljiva, često rezultira kupnjom bez prethodne potrebe da se uporedi s konkurentima.

Prednosti Newsletter marketinga:

- Niski troškovi oglašavanja
- Brza izrada materijala
- Personalizacija poruke
- Veliki ciljani doseg
- Izgradnja odnosa i lojalnosti

No, postoje brojni uslovi i pravila elektronske komunikacije koje je potrebno uzeti u obzir prilikom slanja emaila. Ukoliko email nije poslan prema pravilima, ne samo da vaši emailovi trajno mogu završiti u neželjenoj pošti, već kompletna Web stranica može biti suspendirana.

Upravo zbog toga je poželjno email marketing prepustiti stručnim osobama. Pobrinut ćemo se da email odgovara svim pravilima i da je izrađen prema standardima koji povećavaju promet prema stranici, odnosno vašoj ponudi i većoj kupnji. Nakon slanja Newslettera, dostavljamo vam izvještaj s kompletnom statistikom o uspješnosti emaila i ostvarenih ciljeva.

KONTAKTIRAJTE NAS