Imati web stranicu bez posjetitelja možemo uporediti izradom jumbo plakata kojeg ste postavili u svoj podrum. Vidjeti ćete ga samo vi i eventualno vama bliski ljudi kojima ga pokažete. Isto se događa s web stranicom, za koju korisnici ni ne znaju da postoji dok ih ne dovedete do nje.

AdWords oglašavanje uključuje aktivnosti usmjerene na dovođenje zainteresiranih posjetitelja na web stranicu. Radi se o izuztno efikasnom oglašavanju putem Google AdWords programa gdje se plaća samo za konkretni klik kroz oglas - Pay per click (PPC - plaćanje po kliku).

Prednosti AdWords oglašavanja:

- To je oblik marketinga kojemu je glavna prednost vrlo precizno ciljanje tržišta. Uz AdWords, može se doći do publike koja je tačno u ovom trenutku aktivno u potrazi za proizvodom ili uslugom koju vi nudite. Osim toga, može se ciljati i prema raznim pokazateljima poput interesa, dobi, spola, mjestu, i drugo što čini AdWords najisplativijem oblikom internet marketinga
- Prikazivanje oglasa je besplatno, te se plaća samo odlazak na stranicu.
- Pozicija oglasa je iznad svih ostalih rezultata pretraživanja.
- Jeste li čuli za jednu zaista sjajnu mogućnost AdWords oglašavanja - remarketing?

Remarketing uključuje oglašavanje samo onim korisnicima koji su unazad određenog razdoblja kliknule na oglas i posjetili vašu stranicu, te na taj način iskazali interes za ponudom. Drugim riječima, ako korisnik ode s vaše web stranice i nastavi istraživanje kod konkurencije, vaš oglas mu se ponovno prikazuje.

Google AdWords mreža predstavlja najveću svjetsku oglašivačku mrežu preko koje se oglašava stotine domaćih i stranih Internet portala i web stranica. Oglašavanjem isključivo osobama koje imaju potrebu za tim proizvodima i uslugama, čini ovaj oblik marketinga najekonomičnijim.

Kako izgleda prepustiti oglašavanje Adverto Mediji ?

- Prvo ćemo se dogovoriti oko ciljeva i detalja
- Izraditi ćemo vam analizu tržišta, weba i konkurencije
- Kreirati ćemo vam potpunu marketinšku strategiju
- Kreirati ćemo vam oglase - sadržaj i dizajn
- Osim što ćemo implementirati oglase, svakodnevno ih optimiziramo u skladu s potražnjom
- Na kraju mjeseca šaljemo detaljno izvješće s troškovnikom i uspješnosti kampanje
- A vi imate više vremena posvetiti se svom poslu!


KONTAKTIRAJTE NAS