YouTube je velika novost u oglašavanju! Takvo oglašavanje znači publika od čak milijarde korisnika mjesečno! A ta brojka svakodnevno sve više raste! Oglas je vidljiv ne samo na YouTubu već na cijelom internetu – na blogovima, člancima, društvenim mrežama, online novinama i svim stranicama koji uključuju videozapis, a dijeljenjem sadržaja, besplatno se dijeli i Vaš oglas. Ono što ovo oglašavanje čini tako poželjnim je i to da se plaća samo ako netko odluči pogledati oglas!

Oglas na YouTubu ima izuzetno veliku stopu vidljivosti i idealan je način za brendiranje, odnosno upoznavanje publike s određenim brendom i određenom ponudom, te privlačenje većeg broja ljudi na web stranicu.

Zašto Youtube oglašavanje?

Youtube je druga najveća pretraživačka platforma u svijetu. Ima milijardu jedinstvenih korisnika mjesečno i 100 sati postavljenog video materijala svake minute! Svaki mjesec se pregleda preko 6 milijardi sati!

Mogu se vidjeti na svim web stranicama, a podložni su i čestom dijeljenju korisnika što je ujedno i besplatna promocija za Vas. Dostupni su na svim uređajima, mobitelima, računalima, tabletima.

Vrste oglasa

Postoji nekoliko vrsta oglasa, oni koji se prikazuju prije, za vrijeme i uporedo s video sadržajem koji korisnici pregledavaju. Postoje i oni video oglasi koji se prikažu uz rezultate YouTube pretraživanja, gdje oglašivač plaća samo u slučaju ako korisnik klikne na oglas.

Za YouTube oglašavanje koriste se tekstualni, slikovni i video oglasi.

KONTAKTIRAJTE NAS